Skip links

Διακρίσεις μαθητών μας στον Διαγωνισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής

Σημαντικές επιτυχίες εξασφάλισαν μαθητές του Σχολείου μας μέσω της συμμετοχής στον Διαγωνισμό Στατιστικής που διοργανώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη της στατιστικής παιδείας στην Ελλάδα».

Τέσσερις ομάδες μαθητών Λυκείου της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» κατάφεραν να διακριθούν στην 1η Φάση του Διαγωνισμού σημειώνοντας υψηλότατες επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι παρακάτω :

 Η ομάδα ΣΤΑΤ 1 που αποτελείται από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου Βουλουμάνο Σπύρο, Παπαγγελόπουλο Βασίλη και Τζίκα Σταύρο.

Η ομάδα ΣΤΑΤ 2 που απαρτίζεται από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου Ζουρδούμη Τάσο, Κασσαβέτη Γιώργο, Φλωρά Γιάννη.

Η ομάδα ΣΤΑΤ 3 στην οποία συμμετέχουν οι μαθητές της Β’ Λυκείου Αγγελόπουλος Άρης, Λεονταράκης Άγγελος, Μακρής Δημήτρης.

Η ομάδα ΣΤΑ 4 που αποτελείται από τις μαθήτριες της Β’ Λυκείου   Βασιλονικολιδάκη Κάτια, Κορνούτου – Τζάκη Δήμητρα, Κωνσταντάτου Ιζαμπέλλα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες για την επιτυχημένη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην  επόμενη φάση του Διαγωνισμού.

Θερμά συγχαρητήρια και στους καθηγητές που ανέλαβαν την προετοιμασία των μαθητών.

Return to top of page