Skip links

Διάκριση μαθήτριας από το Γυμνάσιο στο 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ

Με επιτυχία συμμετείχε η μαθήτρια από τη β’ Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Αγάπη Γεράκη στο 1ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 7 και στις 8 Απριλίου 2021. Η μαθήτρια του Σχολείου μας διακρίθηκε και της απονεμήθηκε Αριστείο.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων αλλά και εκπαιδευτικούς από όλη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ απηύθυναν χαιρετισμό η Υπουργός και Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Ζέττα Μακρή.

Οι ομιλητές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ήταν άτομα με κορυφαίο διεθνώς επιστημονικό κύρος όπως ο κύριος Κωνσταντίνος Δασκαλάκης Καθηγητής του ΜΙΤ, ο κύριος Αθανάσιος Φωκάς Καθηγητής του Cambridge, ο κύριος Άρης Μαυρομάτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο κύριος Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια του Σχολείου μας για τη σημαντική διάκρισή της.

Return to top of page