Skip links

Για 5η συνεχή χρονιά η ομάδα μας στον Τελικό του Διαγωνισμού Young Business Talents

Για άλλη μια χρονιά, η ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης προκρίθηκε και συμμετείχε στον Τελικό του Διαγωνισμού Young Business Talents, ύστερα από την εξαιρετική εμφάνισή της στις προηγούμενες φάσεις του διαγωνισμού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Young Business Talents είναι ένας διαγωνισμός που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά και στον οποίο το Σχολείο μας συμμετέχει από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του διαγωνισμού, προκρινόμενο κάθε φορά στην τελική φάση!

Στον φετινό Τελικό, ο οποίος διεξήχθη στις 22 Απριλίου 2017 στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce College, έλαβαν μέρος 75 ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν ανάμεσα σε περισσότερους από 3000 μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Στην ομάδα μας, με το όνομα ΜARKETEAM, η οποία προκρίθηκε στην τελική φάση του διαγωνισμού συμμετείχαν οι μαθητές της Β΄ Λυκείου Πολύβιος Πλατυγένης, Σπύρος Βουλουμάνος (G.C.E.) και Βασίλης Παπαγγελόπουλος (G.C.E.), με υπεύθυνο τον Καθηγητή Οικονομικώνωνικών Επιστημών κύριο Γιάννη Θεοχάρη. 

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά οκτώ ομάδες από το Σχολείο μας, εκ των οποίων οι δύο ομάδες της Α΄ Λυκείου έφτασαν στην ημιτελική φάση. Οι δύο αυτές ομάδες ήταν η ομάδα TL4, αποτελούμενη από τους μαθητές Δημήτρη Μακρή, Νίκο Ντούρμα, Μανώλη Λουδάρο και Νίκο Σωτηρόπουλο, και η ομάδα PDAG Team, αποτελούμενη από τους μαθητές Aναστασία Δεσποτίδου, Μαρία Αλφαντή, Γιάννη Δέδε και Παναγιώτη Καραγιάννη.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσω ενός προσομοιωτή Επιχείρησης, στον οποίο εισάγεται ο σχεδιασμός του επιχειρηματικού πλάνου κάθε ομάδας, και μέσω του οποίου προκύπτει το αποτέλεσμα κάθε σχεδιασμού και η αξιολόγησή του.

Return to top of page