Skip links

Για τρίτη χρονιά το Πρόγραμμα «Kids Save Lives» στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Το Εθνικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μαθητών Σχολικής Ηλικίας και Εκπαιδευτικών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση θα φιλοξενήσει το Γυμνάσιο του Σχολείου μας την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, και ώρες 09:00-13:00.

Μαθητές και μαθήτριες από τη γ΄ Γυμνασίου με τη συμμετοχή των καθηγητών τους θα εκπαιδευτούν στο Θέατρο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Kids Save Lives» που λειτουργεί υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Η εκπαίδευση των μαθητών και των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί από ειδικό νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Κύριοι στόχοι του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η διάδοση των απινιδωτών (AEDs) σε Σχολεία και δημόσιους χώρους και η εκπαίδευση μαθητών σχολικής ηλικίας στην αναζωογόνηση.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Kids Save Lives» διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Σχολείο μας και ως τώρα έχουν εκπαιδευτεί παραπάνω από 400 μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Για ακόμα μια σχολική χρονιά η σχολική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης γίνεται αρωγός για τη διάδοση του μηνύματος ότι τα παιδιά μπορούν να σώζουν ζωές με την κατάλληλη εκπαίδευση!


Return to top of page