Skip links

Γίνε ο επόμενος «Young Champion Ambassador»

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα «Young Champion Ambassador»

Μαθητές και μαθήτριες από τη γ΄ Γυμνασίου, την Α’ και τη Β’ Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Young Champion Ambassador». Επιπλέον, οι μαθητές και οι μαθήτριες που έλαβαν μέρος την προηγούμενη σχολική χρονιά θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν τον ρόλο του «Μέντορα» και να υποστηρίξουν την εκπαίδευση των συμμαθητών τους. Στο πλαίσιο της συμμετοχής και άλλων χωρών εκτός των ΗΠΑ στο Πρόγραμμα, το Σχολείο μας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Πρόγραμμα «Young Champion Ambassador» αποτελεί ένα πρόγραμμα ηγεσίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που έχει ως στόχο να τους καθοδηγήσει και να τους διαμορφώσει ως Πρεσβευτές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αξιών, προετοιμάζοντάς τους ως ηγέτες ενός λαμπρού μέλλοντος και διαμορφώνοντάς τους ως ηγέτες ενός συνδεδεμένου κόσμου.

Το Πρόγραμμα είναι μια εξάμηνη διαδικασία μέσω της οποίας οι μαθητές του Σχολείου μας θα αποκτήσουν ουσιαστικές ιδιότητες και εμπειρίες ηγεσίας, θα αντιμετωπίσουν κρίσιμες προκλήσεις , θα εκπαιδευτούν στη συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων, θα συμμετέχουν σε ασκήσεις αυτογνωσίας και προσωπικής αξιολόγησης έχοντας δίπλα τους έμπειρους εκπαιδευτές, που θα γαλουχήσουν τις Ολυμπιακές και τις Παραολυμπιακές αξίες και ιδανικά.

Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ιδιαίτερα σπουδαία εμπειρία σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο σε ένα εκπαιδευτικό τριήμερο που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2022 στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, μαζί με μαθητές που θα εκπροσωπούν τα Σχολεία τους από άλλες χώρες και μαζί με εκπαιδευτές του Προγράμματος.

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 στις 18:00 μμ.  ο Managing Director του Προγράμματος «Young Champion Ambassador» κύριος Harris Kalofonos θα συνομιλήσει διαδικτυακά με μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ενημέρωση ακολουθήστε τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.ycaimpact.com/registration-page-YCAGreece

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ycaimpact.com/ και στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.ycaimpact.com/greece .

Return to top of page