Skip links

Βραβείο First Among Equals και εξαιρετικές συμμετοχές στο Panhellenic Forensics Tournament 2023

Με εξαιρετική επιτυχία συμμετείχε η Ομάδα Forensics της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στους Πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης στην Αγγλική Γλώσσα που πραγματοποιήθηκαν από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου 2023 στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 21 σχολεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τη Λάρισα και φιλοξενήθηκαν παραπάνω από 500 μαθητές και μαθήτριες.

Η Ομάδα Duet Acting με τις μαθήτριες Ελένη Μάγκου και Χριστίνα Ραφτοπούλου προκρίθηκε στον Τελικό και απέσπασε το Βραβείο First Among Equals. Οι μαθήτριες του Σχολείου μας κατατάχθηκαν μεταξύ των 4 φιναλίστ της διοργάνωσης και η Ομάδα τους ψηφίστηκε πρώτη στην κατηγορία της, από όλους τους κριτές. Κατά τη διάρκεια των Αγώνων απονέμονται συνολικά 7 Βραβεία First Among Equals και 1 από τα 7 απονεμήθηκε στις μαθήτριές μας επισφραγίζοντας τη μεγάλη επιτυχία τους.

Εξαιρετικές ήταν οι συμμετοχές των μαθητών και των μαθητριών που συμμετείχαν στη 14μελή Ομάδα Forensics που εκπροσώπησε το Σχολείο μας.

Στην Ομάδα Debate συμμετείχαν ο μαθητής και οι μαθήτριες Μαριέτα Λέκου, Αλέξανδρος Ηλιάδης, Θεοδώρα Γεωργαντζή, Ναταλία Χρόνη (Junior) και Εβίτα Πολιτάκου (Junior).

Στην Ομάδα Duet Acting συμμετείχαν οι μαθήτριες Ελένη Μάγκου και Χριστίνα Ραφτοπούλου.

Στην Ομάδα Group Discussion συμμετείχαν οι μαθήτριες και οι μαθητές Γεωργία Σαμαρά, Ειρήνη Κούρεντα, Μαργαρίτα Χατζαντώνη (Junior), Νικόλας Νίνος (Junior) και Χρήστος Παππάς (Junior).

Στην Ομάδα Oral Interpretation of Literature συμμετείχαν οι μαθήτριες Ελισάβετ Χίου (Dramatic) και Ειρήνη Τρουπή (Comic).

Στην Ομάδα Original Oratory συμμετείχαν οι μαθήτριες και ο μαθητής Ελισάβετ Χίου, Χριστίνα Ραφτοπούλου, Μαριέτα Λέκου και Αλέξανδρος Ηλιάδης.

Θερμές ευχαριστίες στις καθηγήτριες Αγγλικών κυρίες Βάνα Βαρελά και Ιωάννα Τσούρμα για την υποστήριξή τους ως Κριτές της φετινής αντιπροσωπείας.

Συγχαρητήρια στους προπονητές Forensics που προετοίμασαν με επιτυχία την Ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης για τον Διαγωνισμό κυρία Δάφνη Ρεμούνδου, κυρία Μαριλένα Χατζηκώστα και κύριο Μωυσή Ταραμπουλού.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για τις επιτυχίες τους, τις υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσαν και τις εξαίρετες συμμετοχές τους.


Return to top of page