Skip links

Βραβεία και εξαιρετικές επιδόσεις μαθητών του Σχολείου μας στο 25th DSA Model United Nations

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των μαθητών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Σχολείου μας που συμμετείχαν στο 25th DSA Model United Nations. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Στον μαθητή του Λυκείου Σ. Δ. απονεμήθηκε Εύφημος Μνεία για την επίδοσή του ως εκπρόσωπος του Ισραήλ στην Ειδική Πολιτική Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Επιπλέον ως Βασικός Εισηγητής για το ζήτημα των Παλαιστίνιων προσφύγων, το ψήφισμά του υπερψηφίστηκε από όλα τα μέλη της επιτροπής.

Η μαθήτρια του Γυμνασίου Μαρία Αρτοπούλου απέσπασε το Βραβείο ‘’Best Delegate’’ για την εξαίρετη επίδοσή της ως εκπρόσωπος του Ισραήλ στην Κοινωνική, Ανθρωπιστική και Πολιτιστική Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ενώ υπήρξε και Βασική Εισηγήτρια ψηφίσματος για τα δικαιώματα μεταναστών εργατών στις χώρες της Μέσης Ανατολής, το οποίο υπερψηφίστηκε από τα μέλη της επιτροπής.

Άξιες συγχαρητηρίων ήταν και οι επιδόσεις του μαθητή του Λυκείου Σπύρου Οικονομόπουλου που συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Ισραήλ στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ και της μαθήτριας του Γυμνασίου Δανάης Φραγκιά που συμμετείχε ως Μέλος της Επιτροπής Νέων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους.

Την επιτυχημένη προετοιμασία των μαθητών ανέλαβαν η απόφοιτη της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και φοιτήτρια Νομικής Φαίη Αναγνωστοπούλου, η Αγγελική Κωνσταντάρα φοιτήτρια Νομικής και η καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Χαρά Νικηφορίδου.


Return to top of page