Skip links

5 μαθητές μας στον Πανελλήνιο Τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist

Πέντε μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας διακρίθηκαν ανάμεσα στους 100 καλύτερους σε Πανελλαδικό επίπεδο στις εξετάσεις της Microsoft για τις ενότητες Word, Excel και PowerPoint.

Στον Διαγωνισμό που στόχο είχε την ανάδειξη των νικητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών, διαγωνίστηκαν οι εξής μαθητές και μαθήτριες από το Σχολείο μας: Νάντια Σκευοφύλαξ (ενότητα Word), Αναστασία Πάνου (ενότητα Word), Ηλέκτρα-Ελένη Οικονόμου (ενότητα Word), Διονύσης Κανέλλης (ενότητα Excel), Παναγιώτης Νικολόπουλος (ενότητα PowerPoint).

Στη μαθήτρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Κωνσταντίνα Σκευοφύλαξ  απονεμήθηκε Βραβείο ως η μικρότερη ηλικιακά συμμετέχουσα στον Πανελλήνιο Τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο περσινός νικητής και μαθητής του Σχολείου μας Παναγιώτης Νικολόπουλος, μοιράστηκε μαζί με όλους τους συμμετέχοντες την εμπειρία του στη Disneyworld, Orlando, Florida και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους φετινούς Πανελλήνιους Πρωταθλητές.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και για τη σημαντική διάκρισή τους στους 100 καλύτερους σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς μας κύριο Δημήτρη Μωραΐτη, Υπεύθυνο Πληροφορικής, κυρία Έφη Αντωνοπούλου, Καθηγήτρια Πληροφορικής και στον Επιστημονικό Συνεργάτη του Σχολείου κύριο Οδυσσέα Μηχανεντζή, που ανέλαβαν την επιτυχημένη προετοιμασία τους.


Return to top of page