Skip links

Βράβευση του Σχολείου μας και του Αποφοίτου Κωνσταντίνου Μανώλα στο Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»

Τον Απόφοιτο της Γ’  Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Κωνσταντίνο Μανώλα που αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, συγκεντρώνοντας 19.513 μόρια, την υψηλότερη βαθμολογία στην Εκπαιδευτική Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και μια από τις υψηλότερες σε πανελλαδικό επίπεδο, βράβευσε η Τράπεζα Eurobank στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Βραβείο απονεμήθηκε και στο Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ως αναγνώριση της συμβολής του στη διάκριση του Αποφοίτου μας και συνολικά της μαθησιακής διαδικασίας, η οποία συντέλεσε στην εξαίρετη επίδοσή του και την εισαγωγή του στην 7η θέση της Ιατρικής Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Σημειώνεται, ότι το Σχολείο μας ήταν ένα από τα δεκατέσσερα σχολεία που βραβεύθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο.

Την απονομή των Βραβείων τόσο στον Απόφοιτό μας Κωνσταντίνο Μανώλα όσο και στον Διευθυντή Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, κύριο Ισίδωρο Σιδέρη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank κύριος Γιώργος Ζανιάς.

Κύριος σκοπός του Προγράμματος είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και άξιων, που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Συγχαρητήρια στον Απόφοιτό μας για τη σπουδαία επιτυχία του καθώς και στο σύνολο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας που συντελούν καθοριστικά στις υψηλές επιδόσεις και τις βραβεύσεις μαθητών και αποφοίτων μας.


 

Return to top of page