Skip links

Βράβευση της Μαθητικής Ομάδας ATHENA RACING TEAM από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και στο πλαίσιο της σχολικής εορτής για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης βράβευσε τις μαθήτριες και μέλη της Ομάδας ‘’ATHENA RACING TEAM’’. Η Μαθητική Ομάδα του Σχολείου μας αναδείχτηκε πρόσφατα ως «Καλύτερη Γυναικεία Ομάδα» στον κόσμο και της απονεμήθηκε το Βραβείο ‘’FIA Women in Motorsport Award’’ στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριος Κωνσταντίνος Δαής (Αντιπρόεδρος) και κυρία Έφη Σαμαρτζοπάνου (Μέλος) συνεχάρησαν τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και την αξιέπαινη διάκρισή τους, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι ο Σύλλογος θα ενισχύει και θα επιβραβεύει τις μαθητικές δράσεις και διακρίσεις ως σταθερός αρωγός.

Οι μαθήτριες που είναι μέλη της ‘’ATHENA RACING TEAM‘’ Δάφνη Βαλιάδου, Ευαγγελία Βουρνάζου, Γεωργία Σαμαρά και Κατερίνα Χαλμπέ ευχαρίστησαν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αναγνώριση και τη βράβευση και μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους, όλες εκείνες τις στιγμές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους που ένιωσαν να απογοητεύονται, να δυσκολεύονται αλλά εξακολουθούσαν να ελπίζουν, λόγω της παρακίνησης και της εμψύχωσης της μιας προς την άλλη.

Τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας εξέφρασε τόσο ο Διευθυντής του Λυκείου κύριος Ισίδωρος Σιδέρης όσο και οι Προπονητές F1 κύριος Δημήτρης Μωραΐτης και κύριος Ιάσονας Ταούκης.


Return to top of page