Skip links

Βράβευση μαθητών του Σχολείου μας για τις διακρίσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Σχολείου η βράβευση του μαθητή της Β’ Λυκείου Έργη Παπαδόπουλου, του μαθητή της Α’ Λυκείου – G.C.E. Ορέστη Ζηκούλη και του μαθητή της Β’ Λυκείου GCE Στέλιου Χατζήβεη για τις διακρίσεις που πέτυχαν και τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής.

Πιο συγκεκριμένα ο μαθητής Έργης Παπαδόπουλος διακρίθηκε στην 9η θέση σε πανελλαδική κατάταξη και ο μαθητής Ορέστης Ζηκούλης διακρίθηκε στην 34η θέση ανάμεσα στους 35 μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία.

Την απονομή των Βραβείων στους μαθητές πραγματοποίησε ο Διευθυντής του Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κύριος Ισίδωρος Σιδέρης, ο Υποδιευθυντής του Λυκείου κύριος Αντώνης Ασημομύτης, ο Διευθυντής του Προγράμματος G.C.E. κύριος Νίκος Αποστολόπουλος και ο καθηγητής Πληροφορικής κύριος Οδυσσέας Μηχανετζής που ανέλαβε την προετοιμασία τους.

Οι συγκεκριμένες διακρίσεις των μαθητών μας αποτελούν σημαντικό επίτευγμα για τους ίδιους και για το Σχολείο, καθώς ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής είναι από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς διαγωνισμούς και η πρόκριση των συμμετεχόντων απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού, μαθηματικών και λογικής ανώτατου πανεπιστημιακού επιπέδου.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό προετοιμάζονται λαμβάνοντας εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στη λογική, τους προγραμματιστικούς αλγόριθμους και τη γλώσσα προγραμματισμού C++.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους και στον καθηγητή τους που συνέβαλε στη διάκρισή τους.


 

Return to top of page