Skip links

«Βοηθώ κάποιο παιδί που εκφοβίζεται. Υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό»

Ομιλία σε μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Θέατρο του Σχολείου μας ομιλία με θέμα «Βοηθώ κάποιο παιδί που εκφοβίζεται. Υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 11:00-12:30 με εισηγήτρια την κυρία Αντωνία Τορρένς Εκπαιδευτική Ψυχολόγο, Δημιουργό και Υπεύθυνη της δράσης ‘’Live Without Bullying’’, Διευθύντρια του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα ενημερωθούν για θέματα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση του διαδικτύου, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιο παιδί που εκφοβίζεται.

Στόχος της ομιλίας είναι να αναπτυχθεί συζήτηση που θα ευαισθητοποιήσει τους μαθητές στο σύνολό τους για τόσο σημαντικά ζητήματα και μέσω της πλούσιας εμπειρίας της η κα Α. Τορρένς θα απαντήσει στα ερωτήματα και στους προβληματισμούς τους.

Return to top of page