Skip links

Ας παίξουμε πάλι!

Όπως κάθε χρόνο στο Νηπιαγωγείο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης καλέσαμε τους νέους μας μαθητές μαζί με τους γονείς τους σε ένα παιχνίδι γνωριμίας πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το καινούργιο τους σχολείο και να περάσουν ανέμελες στιγμές μαζί με τους γονείς τους.

Με σύνθημα «Ας παίξουμε πάλι» κι απευθυνόμενοι στην παιδική διάθεση των γονιών ήταν και φέτος εφικτό να υλοποιηθεί η εκδήλωση. Ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ- με τη χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, την τήρηση των αποστάσεων και των πολύ μικρών ομάδων (7 παιδιά ανά γκρουπ) αλλά και το σχολαστικό καθάρισμα και σωστό αερισμό των χώρων πριν την είσοδο της επόμενης ομάδας- δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές του Νηπιαγωγείου μας να προετοιμαστούν για τις 14 Σεπτεμβρίου έχοντας την ασφάλεια της παρουσίας των γονιών τους σε αυτό το πρώτο στάδιο.

Μικρά αερόστατα που είχαν διακοσμίσει τον ενιαίο χώρο του Νηπιαγωγείου βρέθηκαν σύντομα στα χέρια των παιδιών κι αφού φιλοτεχνήθηκαν άρχισαν να ανεμίζουν για τα πρώτα τους ταξίδια. Το γέλιο , το κέφι και η χαρούμενη διάθεση τόσο των παιδιών όσο και των γονιών τους συνέβαλαν στην επιστροφή σε μια κανονικότητα που είναι τόσο σημαντική για την ομαλή κοινωνικοσυναισθηματική εξέλιξη των παιδιών.

Return to top of page