Skip links

«Ας παίξουμε πάλι!»

Το παιχνίδι ποτέ δεν σταματά και ήρθε εκείνη η στιγμή που είπαμε ξανά στο Νηπιαγωγείο μας ”Ας παίξουμε πάλι…”!

Το Σάββατoκύριακο πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο Νηπιαγωγείο του Σχολείου μας διοργανώθηκε μια δράση γνωριμίας!

Καλώντας τα παιδιά και τους γονείς σε μικρές ομάδες υλοποιήθηκε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά το παιχνίδι γνωριμίας «Ας παίξουμε πάλι».

Όλοι οι νέοι μαθητές έπαιξαν για πρώτη φορά στο χώρο του Νηπιαγωγείου μαζί με τη μαμά και το μπαμπά, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συμμαθητές τους και να εξοικειωθούν με τους χώρους.

Στο Νηπιαγωγείο μας επιδιώκουμε στη συμμετοχή των γονέων με οργανωμένο και ενεργό τρόπο στις διαδικασίες και τις εκπαιδευτικές εμπειρίες των παιδιών και έχουμε θεσπίσει αυτό το παιχνίδι έναρξης με στόχο την ομαλή μετάβαση των μικρών μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.

Η δράση αυτή αποτελεί την αφετηρία για μια διαδικασία συνεργασίας σχολείου και οικογένειας που συνεχίζεται από το σπίτι καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς μέσα από πρωτότυπα παιχνίδια που προτείνονται κάθε Σαββατοκύριακο και σχετίζονται με τις θεματικές προσεγγίσεις της προηγούμενης εβδομάδας.


Return to top of page