Skip links

Ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις στο 30ο Ατομικό Πρωτάθλημα Αττικής

Ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις σημείωσαν οι μαθητές του Σχολείου μας στο 30ο Σκακιστικό Ατομικό Πρωτάθλημα Αττικής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαρτίου, στο The Mall Athens.

Στους μαθητές του Νηπιαγωγείου, ο Μπαρτσώτας Ευστάθιος κατέλαβε την 4η θέση γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 44 συμμετέχοντες και ο Κλαμπατσέας Χρήστος την 5η, ενώ η Ηλιάνα Παναγή με τη 15η θέση στη γενική κατάταξη διακρίθηκε ως 2ο κορίτσι και της απονεμήθηκε το Αργυρό Μετάλλιο για τα κορίτσια. Από το Νηπιαγωγείο επίσης ο Ρόμπινσον Αχιλλέας κατατάχθηκε στη 19η θέση ανάμεσα σε 44 συμμετέχοντες και ο Τσαραπατσάνης Κωνσταντίνος στην 20η θέση.

Από τη Β’ Δημοτικού ο μαθητής Γεώργιος Δημητριάδης κατατάχθηκε στην 46η θέση, ο Γιάννης Ζαγορίσιος στην 55η θέση και ο Δημήτρης Δεληανδρεάδης στην 88η θέση, ανάμεσα σε 211 συμμετέχοντες.

Από τη Γ’ Δημοτικού ο μαθητής Γεώργιος Κούρτας κατατάχθηκε στην 35η θέση και η Αντωνάκου Αλεξάνδρα στην 119η θέση ανάμεσα σε 255 συμμετέχοντες.

Από τη Δ’ Δημοτικού ο μαθητήε Μπαρτσώτας Θεόδωρος κατατάχθηκε στην 89η θέση ανάμεσα σε 219 συμμετέχοντες.

Πολύ καλές επιδόσεις είχαν και ο Κάτσικας Αθανάσιος, 39ος και ο Μπαρτώτας Γεώργιος 61ος στο σύνολο των 182 συμμετεχόντων για την Ε’ Δημοτικού.

Ιδιαίτερα καλή εμφάνιση και για την Ομάδα του Γυμνασίου που κατατάχθηκε στην 4η θέση στα Τελικά Αττικής και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα. Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις που σημείωσε η μαθήτρια Λυδία Βορτσέλα με 6,5/7 και ο μαθητής Κωνσταντίνος Κάτσικας με 6/7.

Τα ατομικά έκλεισαν με τις πολύ καλές επιδόσεις των Κανέλλη Διονύση στη 17η θέση και Κάτσικα Κωνσταντίνου στην 21η θέση ανάμεσα σε 66 διαγωνιζόμενους για την Α’ Γυμνασίου, όπως επίσης και με την επίδοση του Χατζήβεη Στυλιανού με την 24η θέση στους 41 συμμετέχοντες για τη Β’ Γυμνασίου.

Όλοι παραπάνω μαθητές προκρίνονται στο Πανελλήνιο Σκακιστικό Ατομικό Πρωτάθλημα σύμφωνα με τους αναθεωρημένους πίνακες προκρίσεων της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α) στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα 2018 που μπορείτε να βρείτε κάνοντας click εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιδόσεις τους και στους προπονητές που ανέλαβαν την προετοιμασία τους.

Return to top of page