Skip links

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στο Σχολείο μας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα συναισθήματα της χαράς, της προσμονής, της συγκίνησης και της αισιοδοξίας ήταν διάχυτα στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς!

Τα προαύλια όλων των βαθμίδων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης γέμισαν πάλι με τις φωνές των μαθητών και των μαθητριών οι οποίοι συναντήθηκαν με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους και με τους συμμαθητές τους, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και συζητώντας για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε ξεχωριστά προαύλια και χωρίς την παρουσία γονέων πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για τους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου – Λυκείου, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα του ΕΟΔΥ και τα επίσημα πρωτόκολλα της Πολιτείας.

Ο κύριος Δημήτρης Αντωνόπουλος κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στο σύνολό τους και ευχήθηκε μια ασφαλή και παραγωγική σχολική χρονιά με δημιουργικότητα και έμπνευση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δυναμικό «παρών» που θα δώσει σύσσωμη η σχολική κοινότητα για να υποστηρίξουμε την αναγέννηση της φύσης που επλήγη στις πρόσφατες πυρκαγιές.

Καλή σχολική χρονιά!


Return to top of page