Skip links

Το ‘Champs Elysées’ από τις φωνές των Γαλλόφωνων μαθητών της Δ’ Δημοτικού

Οι Γαλλόφωνοι μαθητές της Δ’ Δημοτικού του Σχολείου μας είχαν την ευκαιρία, να παρουσιάσουν μια διαθεματική δραστηριότητα βασισμένη στη γαλλική κουλτούρα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στο Θέατρο των Εκπαιδευτηρίων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες έμαθαν τα λόγια, μυήθηκαν στον ρυθμό, τραγούδησαν και χόρεψαν το ‘Champs Elysées’, ένα πολύ γνωστό γαλλικό τραγούδι!

Η εξαίρετη αυτή προσπάθεια των παιδιών βασίστηκε σε εντατικές πρόβες (διάρκειας  2 μηνών) για την παρουσίαση του δρώμενου, έχοντας την ανεκτίμητη υποστήριξη των καθηγητών Μουσικής, κύριου Δημήτρη Κλειδά και κύριου Γεώργιου Δέτση, των καθηγητριών Φυσικής Αγωγής, κυρίας Ελένης Βαρδακαστάνη και κυρίας Ηλέκτρας Οικονομίδη και του κύριου Νικόλα Κουκαλιώτη από το Τμήμα Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Μέσων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους καθώς και στις καθηγήτριες των Γαλλικών του Σχολείου μας, κυρίες Λουκία Μελά,  Όλγα Φλίγκου, Ελένη Οικονόμου και Βασιλική Γαρουφαλιά  για την προετοιμασία τους και το συνολικό εγχείρημα!

Η πρώτη χρονιά διδασκαλίας Γαλλικών στη Δ’ Δημοτικού ολοκληρώθηκε με μια νότα γαλλικού πολιτισμού που θα συντροφεύει όλους μας για καιρό!


Return to top of page