Skip links

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση στο 16th GREECE RACE for the CURE

ΜΑΖΙ πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

Παραπάνω από 90 δρομείς και περιπατητές από το Σχολείο μας έδωσαν δυναμικό παρών στο 16th Greece Race for the Cure που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2024.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ενώθηκαν με περισσότερους από 51.000 συμμετέχοντες που με αφετηρία το Ζάππειο και μέσα από δυο διαδρομές των 5 χλμ και των 2 χλμ χάραξαν δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρίας Φωτεινής Δαγκλή Παγκότο, η οποία σημείωσε εξαιρετικό χρόνο στη διαδρομή του Αγώνα Δρόμου και κατατάχθηκε στη 2η θέση με χρόνο 00:15:14.

Αντίστοιχα ο μαθητής του Γυμνασίου του Σχολείου μας Παύλος Βαλιάδης – Λάσο στη διαδρομή του Αγώνα Δρόμου πραγματοποίησε χρόνο 00:16:52 και κατατάχθηκε στην 20η θέση.

Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού» οι δρομείς και οι περιπατητές κατέγραψαν «χιλιόμετρα αγάπης» για τις γυναίκες που βιώνουν τον καρκίνο του μαστού, για την πρόληψη και την αξία της έγκαιρης διάγνωσης που σώζουν ζωές, για έναν κόσμο όπου ο καρκίνος του μαστού δεν θα υπάρχει πιά!

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους!


Return to top of page