Skip links

Πρόκριση Μαθητικών Ομάδων από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

3 Μαθητικές Ομάδες από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο συμμετείχαν με επιτυχία στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Αττικής που διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023. Οι Μαθητικές Ομάδες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα εκπροσωπήσουν το Σχολείο μας στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023.

Στη βαθμίδα του Δημοτικού το θέμα του Διαγωνισμού ήταν ‘’Smart Cities’’ και οι Ομάδες Minders Mini 1 και Minders Mini 2 παρουσίασαν τα projects ‘’Greens’’ και ‘’Safers’’ αντίστοιχα.

Τα μέλη της Μαθητικής Ομάδας Minders Mini 1 που παρουσίασαν το project ‘’Greens’’ είναι οι μαθητές: Λευτέρης Αποστολόπουλος, Αχιλλέας Γκερεδάκης, Γιάννης Κουνέλης, Ιάσονας Παπαθανασίου και Σοφοκλής Σιδηρόπουλος

Τα μέλη της Μαθητικής Ομάδας Minders Mini 2 που παρουσίασαν το project ‘’Safers’’ είναι οι μαθητές και η μαθήτρια: Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αλεξία Βαλιάδου, Παναγιώτης Καρύγιαννης και Γιώργος Παπαϊωάννου

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την πρόκρισή τους καθώς και στις Προπονήτριες Ρομποτικής του Σχολείου μας κυρίες Έφη Αντωνοπούλου, Κατερίνα Μπουλταδάκη και Σίσσυ Σπανοπούλου που ανέλαβαν την επιτυχημένη προετοιμασία τους.

Στη βαθμίδα του Γυμνασίου οι Μαθητικές Ομάδες του Σχολείου μας διαγωνίστηκαν στην Κατηγορία Regular.

Η Μαθητική Ομάδα Minders Junior 3 με τις μαθήτριες Αριάδνη Σιφναίου, Κωνσταντίνα Κόγια και Χριστίνα Μαμμωνά προκρίθηκε και θα διαγωνιστεί στον Τελικό.

Στον Περιφερειακό Διαγωνισμό συμμετείχαν με εξαιρετικές εμφανίσεις και οι Μαθητικές Ομάδες ‘’Minders Junior 1’’ με τους μαθητές Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο, Μανώλη Βαϊκούση και Ηλέκτρα Ζηκούλη και ‘’Minders Junior 2’’ με τους μαθητές Πέτρο Αρβανίτη, Χρύσανθο Μπαϊρα και Στυλιανό – Παναγιώτη Κατρίνη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους καθώς και στην Προπονήτρια Ρομποτικής κυρία Γιώτα Τριανταφύλλου που συνέβαλε στην προετοιμασία τους.

Ευχόμαστε επιτυχία σε όλες τις Μαθητικές Ομάδες του Σχολείου μας στον Τελικό!


Return to top of page