Skip links

Πρόκριση 15 μαθητών του Σχολείου μας στον Περιφερειακό Γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας

Με επιτυχία συμμετείχαν 15 μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο του Σχολείου  στον Σχολικό Γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2023. Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν τη φετινή χρονιά 3007 παιδιά από 168 σχολεία σε πανελλαδικό επίπεδο, ξεπερνώντας κατά 28% την περσινή συμμετοχή.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατάφεραν να προκριθούν και θα συμμετάσχουν στον Περιφερειακό Γύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και στις 2 Απριλίου 2023 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες από το Λύκειο που προκρίθηκαν είναι οι: Γιάννης Γκαμαλέτσος, Βασίλης Κολιοθωμάς, Νικόλας Κλάδης, Μιχάλης Κούργιαλης, Ορέστης Ζηκούλης, Μάξιμος Αγγελόπουλος, Παντελής Λιακόπουλος, Νίκος Βυτόγιαννης, Άρης Παπαϊωάννου, Ευάγγελος Δασκαλόπουλος, Λυδία Σιφναίου, Σταμάτης Μαλτζής, Ματτέο Παλαμάρης, Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος, Λυδία Αποστολοπούλου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τις προκρίσεις τους καθώς και στην καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή για την προετοιμασία τους.

Ευχόμαστε επιτυχία στον Περιφερειακό Γύρο του Διαγωνισμού.

Return to top of page