Skip links

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στα Διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας

Ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σημείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που συμμετείχαν στις εξετάσεις για την απόκτηση των Διπλωμάτων B1 (Preliminary English Test), B2 (First Certificate in English), C1 (Advanced Cambridge English) και C2 (Cambridge Proficiency English) της Αγγλικής Γλώσσας.

Πιο συγκεκριμένα στο Δίπλωμα B1 (Preliminary English Test) οι μαθητές που συμμετείχαν σημείωσαν 80% ποσοστό επιτυχίας.

Στο 80% του ποσοστού επιτυχίας βρέθηκαν και οι μαθητές που έδωσαν εξετάσεις για το Δίπλωμα B2 (First Certificate in English) .

Ξεχωριστή ήταν η επιτυχία των μαθητών μας που συμμετείχαν στις εξετάσεις για το Δίπλωμα C1 (Advanced Cambridge English), με ποσοστό επιτυχίας στο 100%.

Ιδιαίτερα υψηλά υπήρξαν τα ποσοστά και στις εξετάσεις για το Δίπλωμα C2 (Cambridge Proficiency English) όπου το 25% των μαθητών μας ήδη από τη γ’ Γυμνασίου απέκτησε το ανώτερο Δίπλωμα της Αγγλικής Γλώσσας σε επίπεδο βαθμολογίας Β.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την επιτυχία τους καθώς και στους καθηγητές του Αγγλικού Τμήματος που ανέλαβαν την προετοιμασία τους.

Return to top of page