Skip links

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις για τα διπλώματα της Γαλλικής Γλώσσας

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Σχολείο μας στις εξετάσεις για την απόκτηση των διπλωμάτων της Γαλλικής Γλώσσας που απονέμει το Υπουργείο Παιδείας της Γαλλίας.

Πιο συγκεκριμένα το ποσοστό επιτυχίας στο Δίπλωμα DELF A1 είναι 100%. Συμμετείχαν συνολικά 37 μαθητές από τη Στ’ Δημοτικού και πέρασαν όλοι.

Στις εξετάσεις για το Δίπλωμα DELF A2 συμμετείχαν 8 μαθητές από την α΄ και τη γ΄Γυμνασίου και πέρασαν οι 7, με ποσοστό επιτυχίας 87,5%.

100% ήταν το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις για το Δίπλωμα DELF B1. Στις εξετάσεις συμμετείχαν 21 μαθητές από τη β΄ και τη γ΄ Γυμνασίου και πέρασαν όλοι.

Στις εξετάσεις για την απόκτηση του Διπλώματος DELF B2 το ποσοστό επιτυχία είναι 100%. Συμμετείχαν 14 μαθητές από τη γ΄ Γυμνασίου και πέτυχαν όλοι.

Οι συγκεκριμένες επιτυχίες στις εξετάσεις για την απόκτηση των πτυχίων στα Γαλλικά πιστοποιούν τις γνώσεις και το επίπεδο των μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Η διεθνής αναγνώρισή τους προσφέρει στους μαθητές μας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο πλαίσιο του σύγχρονου πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος καθώς και στις περιπτώσεις που πρόκειται να σπουδάσουν, να κατοικήσουν ή να εργαστούν σε γαλλόφωνες χώρες.

Συγχαρητήρια στο σύνολο των μαθητών για τις επιτυχίες τους καθώς και στις καθηγήτριες Γαλλικών που συντέλεσαν στην άρτια προετοιμασία τους.

Return to top of page