Skip links

Τιμητικός Έπαινος στο Σχολείο μας από το Πρόγραμμα «Live Without Bullying»

Τιμητικός Έπαινος απονεμήθηκε στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση στο πλαίσιο της Τιμητικής Εκδήλωσης – Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών από το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Στο Σχολείο μας απονεμήθηκε Τιμητικός Έπαινος για τη γενικότερη υποστήριξή του στο Πρόγραμμα «Live Without Bullying» και τις δράσεις που αναπτύσσει για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας για το σημαντικό ζήτημα του εκφοβισμού.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» τους και απηύθυναν χαιρετισμούς η κυρία Σοφία Ζαχαράκη Υφυπουργός Παιδείας, ο κύριος Χάρης Θεοχάρης Υπουργός Τουρισμού, ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κύριος Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος Πειραιά, η κυρία Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο κύριος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο Δρ. Γεώργιος Κόσυβας Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής και η Δρ. Αντωνία Τορρένς Πρόεδρος ΚΜΟΠ και Υπεύθυνη του Προγράμματος «Live Without Bullying».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ενόψει της Πανελλήνιας Ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού και σχολικής βίας και του μεγαλύτερου φιλικού αγώνα καλαθοσφαίρισης «Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #5» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τον Τιμητικό Έπαινο για το Σχολείο μας παρέλαβε ο κύριος Ισίδωρος Σιδέρης Διευθυντής Λυκείου, ο οποίος χαιρέτησε τις σημαντικές δράσεις που υλοποιούνται μέσω του Προγράμματος «Live Without Bullying» και τόνισε ότι η σχολική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα συνεχίσει να συμμετέχει ως αρωγός και υποστηρικτής σε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες παιδείας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.


Return to top of page