Skip links

Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου

Με συναισθήματα συγκίνησης, χαράς και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της Γ΄ Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.

Το ζεστό χειροκρότημα των οικογενειών, των εκπαιδευτικών, της Διοίκησης και της Διεύθυνσης κατέκλυσε το προαύλιο του Σχολείου σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή όλων των μαθητών που είναι η ολοκλήρωση της σχολικής ζωής και το καλωσόρισμα της επόμενης μέρας στην ενήλικη ζωή!

Η Γενική Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Έρι Μαντά καλωσόρισε το κοινό και απηύθυνε τον χαιρετισμό της στους Αποφοίτους του 2022. Η κα Ε. Μαντά συνεχάρη το σύνολο των μαθητών για την επιμονή τους, την πρόοδό τους και τα σπουδαία βήματα που πραγματοποίησαν όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν την πορεία της ζωής τους πλουτίζοντας τις γνώσεις τους, καλλιεργώντας την παιδεία τους και τις αξίες τους και αναπτύσσοντας αδιάκοπα και σταθερά κάθε πτυχή της προσωπικότητάς τους και του χαρακτήρα τους.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Λυκείου κύριος Ισίδωρος Σιδέρης απένειμε τα Αναμνηστικά Αποφοίτησης και τις Βεβαιώσεις Μελών του Συλλόγου Αποφοίτων και ο Υποδιευθυντής του Λυκείου κύριος Αντώνης Ασημομύτης και συντονιστής της Τελετής Αποφοίτησης εκφώνησε τα ονόματά τους.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο κος Ι. Σιδέρης συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για το σύνολο της επιτυχημένης διαδρομής της σχολικής τους ζωής, ευχαρίστησε του γονείς για τη γόνιμη συνεργασία και ευχήθηκε στους Αποφοίτους να έχουν μια ζωή γεμάτη στόχους και όνειρα που θα πραγματώνονται.

Ακολούθησε η απονομή Βραβείων και Επαίνων:

Τα Βραβεία Ιδρυτών απένειμε η κυρία Όλγα Αντωνοπούλου στον Παναγιώτη Διαμαντή και ο κύριος Δημήτρης Αντωνόπουλος στον Έργη Παπαδόπουλο.

Το Βραβείο «Έρι Μαντά» απένειμε η κα Ε. Μαντά στη Βαρβάρα Τσεκούρα.

Ο κος Ι. Σιδέρης απένειμε το Βραβείο Ακαδημαϊκής Επίδοσης στην Αφροδίτη Παπαχρυσάνθου.

Η Υποδιευθύντρια του Γυμνασίου κυρία Ελένη Αυγέρη απένειμε το Βραβείο Ανθρωπιστικών Σπουδών στη Μαριάννα Ανυφαντή.

Το Βραβείο Μαθηματικών απένειμε ο καθηγητής Μαθηματικών κύριος Κωνσταντίνος Λάττας στη Βαρβάρα Τσεκούρα.

Ο καθηγητής Μαθηματικών κύριος Σταύρος Κουρεντζής απένειμε τους Επαίνους και τις Εύφημες Μνείες Μαθηματικών στους Ασημίνα Νταή, Έργη Παπαδόπουλο, Φιλίππα Πετροπούλου, Στυλιανό Χατζήβεη, Σταύρο Αποστόλου, Ιωάννη Βασίλαινα, Ιωάννη Νεόφυτο.

Ο καθηγητής Φυσικής κύριος Κωνσταντίνος Τσιγαρίδης απένειμε τα Βραβεία Φυσικής στον Έργη Παπαδόπουλο και στη Βαρβάρα Τσεκούρα.

Τους Επαίνους Φυσικής απένειμε ο καθηγητής Φυσικής κύριος Σταμάτης Παπουτσής στους Νικόλα Κωστόπουλο, Σάντυ Μεφσούτ, Γιώργο Μουσελά και Στέφανο Χαλάτση.

Τα Βραβεία Βιολογίας απένειμε στη Νεφέλη Σαραμαντή και στη Βαρβάρα Τσεκούρα ο καθηγητής Βιολογίας κύριος Αντώνης Κριμιτζάς.

Ο κος Α. Κριμιτζάς απένειμε τις Εύφημες Μνείες Βιολογίας στους Ιωάννη Βασίλαινα, Σοφία Ζησιάδη, Ευτυχία Κοκκινοβασίλη, Ελίνα Μανουσάκη και Εύα Παπανδρέου.

Τα Βραβεία F1 in Schools απένειμε ο IT Manager του Σχολείου και Προπονητής Ρομποτικής και F1 in Schools κύριος Δημήτρης Μωραΐτης στους Βάγγο Βουλουμάνο, Γιάννη Νεόφυτο και Έργη Παπαδόπουλο.

Ο Προπονητής F1 in School κύριος Γιάννης Τούντας απένειμε τους Επαίνους F1 in Schools στους Άγγελο Μετρίδη και Γιώργο Μουσελά.

Το Βραβείο Πληροφορικής απένειμε η καθηγήτρια Πληροφορικής κυρία Έφη Αντωνοπούλου στον Έργη Παπαδόπουλο.

Το Βραβείο Οικονομικών απένειμε στην Ασημίνα Νταή η καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή.

Η κα Π. Λιαγκρή απένειμε τους Επαίνους και τις Εύφημες Μνείες Οικονομικών στους Δημοσθένη Κλειδέρη, Τζοάννα Αθανασίου, Μαρίνα Βουβάκη, Αναστάση Βουκλαρή, Βάγγο Βουλουμάνο, Εύα Νικολακάκη, Θάνο Πετρογιάννη.

Οι καθηγήτριες Φιλόλογοι κυρίες Δέσποινα Διαθεσοπούλου, Άννα Κουρδή και Έλλη Τσενέ απένειμαν τα Βραβεία Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα στους Ιωάννη Βασίλαινα, Παναγιώτη Διαμαντή, Αντζελίνα Πετρογιάννη και Λυδία Βορτσέλα.

Επιπλέον απένειμαν τις Εύφημες Μνείες Ρητορικής Τέχνης στην Ελληνική Γλώσσα στους Σταύρο Αποστόλου, Κωνσταντίνα Βουβάκη, Κασσιανή Γούλα, Κωνσταντίνο Γλύκο, Έλενα Δαβέρου, Σοφία Ζησιάδη, Ιουλία Κούμενου, Βασιλεία Πιτσινέλη, Μαριτίνα Ρεκλείτη, Δέσποινα Τζιώτζιου.

Τα Βραβεία Ρητορικής Τέχνης στην Αγγλική Γλώσσα απένειμαν οι καθηγήτριες Αγγλικών κυρίες Βάνα Βαρελά, Μαρία Δεληβάνη και Χαρά Νικηφορίδου στον Παναγιώτη Διαμαντή.

Επιπλέον απένειμαν τους Επαίνους Ρητορικής Τέχνης στην Αγγλική Γλώσσα στην Ασημίνα Νταή και στη Βαρβάρα Τσεκούρα.

Ο καθηγητής Εικαστικών κύριος Ισαάκ Μαυρίδης απένειμε το Βραβείο Εικαστικών στην Ηλένα Οικονόμου.

Ο κος Ι. Μαυρίδης απένειμε την Εύφημο Μνεία Εικαστικών στην Αφροδίτη Παπαχρυσάνθου.

Τα Βραβεία Μουσικής απένειμε ο κος Α. Ασημομύτης στους Βάγγο Βουλουμάνο και Δημήτρη Σοφή.

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κυρία Μαρία Λυκουργιώτη απένειμε του Επαίνους Αθλητισμού στους Λυδία Βορτσέλα, Έργη Παπαδόπουλο και Στέλιο Χατζήβεη.

Η κα Μ. Λυκουργιώτη απένειμε τις Εύφημες Μνείες Αθλητισμού στους Μαριάννα Ανυφαντή, Αναστάση Βουκλαρή, Μελιάννα Κομπατσιάρη, Μελίνα Μαμμωνά, Ηλιάνα Παπαδημητρίου, Αναστασία Παρασκευοπούλου, Φιλίππα Πετροπούλου, Δέσποινα Τζιώτζιου, Στέφανο Χαλάτση.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Διευθυντή του Προγράμματος GCE κύριο Νίκο Αποστολόπουλο και τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης του Προγράμματος GCE κύριο Σταύρο Ορφανογιάννη οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους Αποφοίτους για τη μέχρι σήμερα πορεία τους και τους ευχήθηκαν τα επόμενα βήματά τους να είναι επιτυχημένα και γεμάτα γνώσεις και νέες εμπειρίες ζωής.

Ο κος Σ. Ορφανογιάννης απένειμε τις Βεβαιώσεις GCE στους μαθητές και στις μαθήτριες του Προγράμματος.

Στη συνέχεια ο κος Ν. Αποστολόπουλος απένειμε τα Βραβεία Ακαδημαϊκής Επίδοσης στους Παναγιώτη Διαμαντή, Άγγελο Μετρίδη και Στέλιο Χατζήβεη.

Στη συνέχεια η κα Ε. Μαντά ανήγγειλε την Εγγραφή στον Σύλλογο Αποφοίτων και κάλεσε στο βήμα τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Αποφοίτων κύριο Σταύρο Αντωνόπουλο ο οποίος καλωσόρισε τους νέους Αποφοίτους στη μεγάλη οικογένεια Αποφοίτων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και τόνισε ότι με την εγγραφή τους στον Σύλλογο, θα έχουν την ευκαιρία της συμμετοχής σε κοινές δράσεις, της συνεργασίας και της επικοινωνίας με τα υπόλοιπα μέλη.

Ο κος Δ. Αντωνόπουλος κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του συνεχάρη του Αποφοίτους για την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός τόσο σπουδαίου σταδίου της ζωής τους. Ο κος Δ. Αντωνόπουλος τόνισε με βεβαιότητα ότι όλοι οι Απόφοιτοι στο σύνολό τους έχουν καλλιεργήσει όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες για να εξελιχθούν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, τους ευχήθηκε επιτυχία σε ο,τι κάνουν στη ζωή τους, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και εξέφρασε τη χαρά του που ακόμα μια Τάξη Αποφοίτων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης παραδίδεται στους κόλπους της Κοινωνίας και του Κόσμου.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στο βήμα οι Τελειόφοιτοι του Σχολείου Μαριάννα Ανυφαντή, Βαρβάρα Τσεκούρα, Γιάννης Νεόφυτος και Παναγιώτης Διαμαντής οι οποίοι μέσα από τις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα χρόνια της σχολικής τους ζωής, στις αναμνήσεις, στις σχέσεις και στις φιλίες που δημιούργησαν. Όλοι τους ευχαρίστησαν το Σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους για όλα όσα τους πρόσφεραν απλόχερα και συντέλεσαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους. Κοινή παραδοχή όλων ήταν ότι τα μαθητικά τους χρόνια θα αποτελούν αναντικατάστατο σημείο αναφοράς στο οποίο πάντα θα επιστρέφουν.

 Το video που ακολούθησε ταξίδεψε όλους τους Αποφοίτους νοερά σε αναμνήσεις, μαθήματα, εκδρομές, διαγωνισμούς, αθλήματα, σχέσεις και στιγμές μιας διαδρομής που ολοκληρώθηκε και υποδέχτηκε μια νέα που είναι γεμάτη με όνειρα, υψηλούς στόχους και λαμπρό μέλλον! Ο χρόνος γύρισε για λίγο πίσω και όλοι οι μαθητές άνοιξαν και πάλι για πρώτη φορά την πόρτα του Σχολείου τους, πέρασαν και πάλι από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Γέλια, θύμισες, νοσταλγία, συναισθήματα και όλες εκείνες οι στιγμές του παρελθόντος που διαμόρφωσαν το όμορφο παρόν τους.

Στη δεξίωση που ακολούθησε προς τιμή των Αποφοίτων δόθηκε η ευκαιρία γονείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι να τους συγχαρούν για μια ακόμα φορά, να τους ευχηθούν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, η Διεύθυνση και η Διοίκηση του Σχολείου ευχήθηκαν σε όλους τους Αποφοίτους του 2022 επιτυχία στους στόχους τους, κάθε τους όνειρο να γίνει πραγματικότητα που θα τους ανοίγει του δρόμους για μια δημιουργική και ευτυχισμένη ζωή!


Return to top of page