Skip links

Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της ΣΤ’ Δημοτικού

Με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών της ΣΤ’ Δημοτικού της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας, οι γονείς, τα αδέλφια, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι φίλοι και οι δάσκαλοι επεφύλασσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους Αποφοίτους της σχολικής χρονιάς 2021-2022 που παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που βίωσαν τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας, παρέμειναν δραστήριοι, δημιουργικοί, προόδευσαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα έξι χρόνια της σχολικής τους ζωής στο Δημοτικό Σχολείο.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κυρία Ευγενία Νινιού κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για την πορεία τους, ευχαρίστησε του γονείς και τους δασκάλους για τη συνεργασία τους και ευχήθηκε καλή συνέχεια στις επόμενες βαθμίδες του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Στη συνέχεια οι δάσκαλοι των τμημάτων της ΣΤ’ Δημοτικού κύριος Νικόλαος Παπαδρακάκης, κυρία Μαριαρένα Κασιδάκη, κύριος Αλκαίος Αβδελάς και κυρία Ευγενία Νινιού απένειμαν τα απολυτήρια στο σύνολο των μαθητών.

Οι Ιδρυτές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Όλγα Καραγλάνη – Αντωνοπούλου και κύριος Δημήτρης Αντωνόπουλος απένειμαν τα Αριστεία και τα Βραβεία Προόδου.

Τη σκυτάλη πήρε η Γενική Διευθύντρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Έρι Μαντά που πραγματοποίησε έναν ζεστό χαιρετισμό στους μαθητές και τους συμβούλεψε να παραμείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και στα όνειρά τους, έχοντας στο πλευρό τους, τους γονείς, τους δασκάλους και τους φίλους τους.

Ακολούθησε η απονομή Βραβείων και Επαίνων σε μαθητές και σε μαθήτριες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Τα Βραβεία Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών απένειμε ο κύριος Ν. Παπαδρακάκης και τα Βραβεία Ρητορικής Τέχνης και Αντιλογίας η κυρία Ε. Μαντά.

Τα Βραβεία για τον ενδοσχολικό Διαγωνισμό Εκφραστικής Ανάγνωσης που συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού καθώς και για τη συμμετοχή τους σε Διαγωνισμό Ορθογραφίας, απένειμε η εκπαιδευτικός του Σχολείου κυρία Αθηνά Πατσούμη.

Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Γυμνασίου κυρία Όλγα Κηπιώτη απηύθυνε ένα θερμό καλωσόρισμα στους μαθητές και στις μαθήτριες που την επόμενη σχολική χρονιά θα βρίσκονται στο Γυμνάσιο του Σχολείου μας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει του γονείς για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη και τους δασκάλους για την καθοριστική συνδρομή τους.

Εξαιρετικά συγκινητικοί ήταν οι Λόγοι Αποφοίτησης που απηύθυναν οι Απόφοιτοι της ΣΤ΄ Δημοτικού Λυδία Ζαφείρη, Αιμιλία Λαμπροπούλου, Αθανάσιος Τσαμπούλας και Νικόλαος Μαγκλάρας.

Το βίντεο που ακολούθησε με τις στιγμές της καθημερινότητας των παιδιών καθόλη τη διάρκεια των έξι ετών της σχολικής τους ζωής στο Δημοτικό Σχολείο, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς που ξύπνησε αναμνήσεις και δημιούργησε συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Ο κύριος Δημήτρης Αντωνόπουλος συνεχάρη όλους τους Αποφοίτους της ΣΤ’ Δημοτικού για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φοίτησής τους στο Δημοτικό Σχολείο και ευχαρίστησε τους γονείς των μαθητών για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι τόσο η Διοίκηση όσο και η Διεύθυνση και το σύνολο των εκπαιδευτικών θα παραμείνουν δίπλα στους ίδιους και στα παιδιά τους και θα συνεχίσουν να προσφέρουν ουσιαστική παιδεία και εκπαίδευση στους μαθητές.

Ακολούθησε μια ξεχωριστή βραδιά με κεράσματα, φαγητό και χορό στην οποία διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι!

Μια πορεία γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες, δημιουργικότητα και πρόοδο έφτασε στο τέλος της για τους Αποφοίτους της ΣΤ’ Δημοτικού και θα μείνει για πάντα καλά φυλαγμένη στην καρδιά τους! Μια νέα ξεκινάει σύντομα!

Καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο!


Return to top of page