Skip links

Τα μέλη της Μαθητικής Ομάδας ‘’Minders’’ στις εγκαταστάσεις της DIGITAL REALTY

Λίγες μέρες πριν από την αναχώρησή τους για τον Παναμά, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO, τα μέλη της Μαθητικής Ομάδας ‘’Minders’’ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας DIGITAL REALTY, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.

Η DIGITAL REALTY υποστηρίζει τη συμμετοχή των ‘’Minders’’ στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ως Gold Sponsor.

Ο Οδυσσέας Κεσεντές, ο Ευάγγελος Δασκαλόπουλος και ο Αλέξανδρος Ηλιάδης συνάντησαν τον κύριο Αθανάσιο Αμαξόπουλο Business Development Director, ο οποίος πραγματοποίησε εκτενή παρουσίαση της εταιρείας και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους μαθητές σχετικά με το project τους.

Ο κος Α. Αμαξόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προϊόν των μαθητών μας καθώς είναι καινοτόμο και τοποθετείται στο ίδιο αντικείμενο με τη Digital Realty (Server Farms).

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η κυρία Ελένη Ζαφειροπούλου Marketing Manager η οποία με την εμπειρία της έδωσε προτάσεις προώθησης του project ‘’AquaByte’’.

Στη συνάντηση συνόδευσαν τους μαθητές οι Προπονητές Ρομποτικής κύριος Δημήτρης Μωραΐτης και κύριος Ιάσονας Ταούκης και ο απόφοιτος του Σχολείου Θάνος Κοτσόκολος.


Return to top of page