Skip links

Οι επιτυχίες σε κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου συνεχίζονται για τους μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.

Οι επιτυχίες σε κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου συνεχίζονται για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.

Γιάννης Αγγέλικας: Offer από το University College London – Τμήμα Politics, Sociology & East European Studies

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου Γιάννη Αγγέλικαγια το offer που δέχτηκε από το Τμήμα Politics, Sociology & East European Studies του University College Londonενός από τα κορυφαία Πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, τη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, τις διακρίσεις του μέσω του Προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» και τη συμμετοχή του σε Συνέδρια MUN.


Χρήστος Αντωνόπουλος: Offer από το University of Cambridge – Τμήμα Engineering University of Cambridge

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου Χρήστο Αντωνόπουλογια το offer που δέχτηκε από το Τμήμα Engineering του University of Cambridgeενός από τα κορυφαία Πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο του Cambridge αποτελεί ένα από τα δυο καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο στο course του Engineering.

Επιπλέον, ο μαθητής μας δέχτηκε offer και από το Τμήμα Electrical & Electronic Engineering του Imperial College London, που αποτελεί ένα από τα πέντε καλύτερα Πανεπιστήμια σε διεθνές επίπεδο στο συγκεκριμένο course.

Σημειώνεται ότι ο μαθητής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έχει δεχτεί offer και από το Τμήμα Engineering (Electronic & Electrical) του University College London (UCL), από το Τμήμα Electrical & Electronic Engineering του University of Manchester, και από το Τμήμα Electrical & Electronic Engineering του University of Southampton.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, τη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, τις διακρίσεις τoυ σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς Ρομποτικής, F1 in Schools και τη συμμετοχή του σε Διαγωνισμούς Forensics και Συνέδρια MUN.


Θοδωρής Γκαμαλέτσος: Offer από το Imperial College London – Τμήμα Electrical & Electronic Engineering

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου Θοδωρή Γκαμαλέτσογια το offer που δέχτηκε από το Τμήμα Electrical & Electronic Engineering του Imperial College Londonενός από τα κορυφαία Πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, τη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, τις διακρίσεις τoυ σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς Ρομποτικής και Αγώνες Τέχνης και τη συμμετοχή του σε Διαγωνισμούς Forensics και Διαγωνισμούς Μαθηματικών.


Νικόλαος Ζουρδούμης: Δεκτός στο Imperial College London – Τμήμα Ιατρικής (Medicine)

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου Νικόλαο Ζουρδούμη, που έγινε δεκτός από το Τμήμα Ιατρικής (Medicine) του Imperial College London, ενός από τα κορυφαία Πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις διακρίσεις τoυ σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μαθηματικών και Βιολογίας.


Χρήστος Παπαδημητρίου: Offer από το Imperial College London – Τμήμα Design Engineering

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Χρήστο Παπαδημητρίου που έχει δεχτεί προσφορά από το Τμήμα Design Engineering του Imperial College London.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις διακρίσεις τoυ σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς F1 in Schools και σε Αγώνες Τέχνης καθώς και από τις συμμετοχές του σε Διαγωνισμούς Forensics.


Αντώνης ΙωάννουΣκέντερ: Offer από το Imperial College London – Τμήμα Aeronautical Engineering

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Αντώνη Ιωάννου Σκέντερ που έχει λάβει προσφορά από το Τμήμα Aeronautical Engineering του Imperial College London.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις διακρίσεις του σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς F1 in Schools και Ρομποτικής.


Έλενα Χριστοφιλέα: Offer από το UCL (University College London) – Τμήμα Ψυχολογίας (Psychology) & Offer από το Kings College London – Τμήμα Ψυχολογίας

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Έλενα Χριστοφιλέα που έχει λάβει προσφορά από το Τμήμα Ψυχολογίας (Psychology) του UCL (University College London) αλλά και από το Τμήμα Ψυχολογίας (Psychology with a Professional Placement Year) του Kingss College London.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις εξαίρετες συμμετοχές της σε Διεθνή Συνέδρια M.U.N και Διαγωνισμούς Forensics.


Γεωργία Χατζήβεη: Offer King’ s College London – Τμήμα Biomedical Science

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Γεωργία Χατζήβεη για την προσφορά που έχει λάβει από το Τμήμα Biomedical Science του Kings College London.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις διακρίσεις της σε Πανευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς Νανοτεχνολογίας, σε Αγώνες Τέχνης, τη συμμετοχή της στα Προγράμματα του Center for Talented Youth (CTY) του John Hopkins University και σε Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης & Μαθητείας.

Return to top of page