Skip links

Συνεργασία με την εκπαιδευτική πλατφόρμα BridgeU για το Πρόγραμμα GCE

Οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου του Προγράμματος GCE είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 την παρουσίαση του κύριου Chris Brown, εκπροσώπου της εκπαιδευτικής πλατφόρμας BridgeU, με την οποία συνεργάζεται από φέτος το Σχολείο μας.

Η ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα BridgeU θα δώσει στους μαθητές μας της δυνατότητα να ενημερώνονται για όλα τα αγγλόφωνα ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται σε Ευρώπη, ΗΠΑ και σε χώρες της Ασίας, να διερευνούν σε βάθος, να βελτιστοποιούν τις επιλογές τους και να διαμορφώσουν μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για το σύνθετο μεταλυκειακό διεθνές περιβάλλον. Με δεδομένο ότι το τοπίο της σύγχρονης ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, η πλατφόρμα BridgeU θα αποτελέσει ένα επιπλέον ισχυρό εργαλείο στα χέρια των μαθητών μας για την επιτυχή εισαγωγή τους στα κορυφαία αγγλόφωνα προγράμματα του εξωτερικού.

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές του Προγράμματος GCE θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μια ακόμα αντίστοιχη εκπαιδευτική πλατφόρμα με την ονομασία Unifrog.


Return to top of page