Skip links

Συνέντευξη μαθητών της Β΄ Λυκείου από την Απόφοιτο του Σχολείου μας Μαριέλα Νησωτάκη

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2023 οι ομάδες Νέων Ελληνικών της Β΄ Λυκείου μαζί με τους καθηγητές κύριο Αντώνη Κουντούρη, κυρία Έλλη Τσενέ και κυρία Ισιδώρα Φίλη πήραν, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams, συνέντευξη από τη Μαριέλα Νησωτάκη, Lead Scout στο Norwich City, ομάδα της Premier League της Μεγάλης Βρετανίας. Η Μαριέλα, απόφοιτος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, κάνει σπουδαία καριέρα ως αναλύτρια αλλά και scouter ποδοσφαιριστών από όλον τον κόσμο.

Τα παιδιά έθεσαν, μεταξύ άλλων, ερωτήσεις για θέματα σχετικά με την επιρροή της οικογένειας και του σχολείου στην επαγγελματική της επιλογή, αναφορικά με τα εφόδια για την επιτυχία ενός νέου στον επαγγελματικό χώρο, για τη θέση του αθλητισμού στο εκπαιδευτικό σύστημα, για στερεότυπα στον εργασιακό χώρο-ειδικά στον αθλητισμό- αλλά και προβλήματα βίας στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η Μαριέλα απάντησε με αμεσότητα, απλότητα και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των παιδιών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις τους. Την ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή της, αλλά και γιατί με το πάθος της γι΄αυτό που κάνει εμπνέει τα παιδιά.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές τόσο για την εξαιρετική στάση και συμμετοχή τους στη διαδικτυακή συνέντευξη, στους καθηγητές Νέων Ελληνικών που οργάνωσαν τη δράση, με την πολύτιμη υποστήριξη του καθηγητή Πληροφορικής και IT Manager του Σχολείου μας κύριου Δημήτρη Μωραΐτη καθώς και για τη συμβολή του σε τεχνικά θέματα κυρίου Χρήστου Αποστολόπουλου.


Return to top of page