Skip links

«Συμμε-Τρέχουμε» στο 11ο Greece Race For the Cure

Το Σχολείο μας ενισχύει τον φιλανθρωπικό αγώνα «Race for the Cure – Άλμα Ζωής», που θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, με αφετηρία το Ζάππειο Μέγαρο.

Το Race for the Cure είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο και διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.

Πρόκειται για συμβολικό Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ή 10 χλμ. και Περιπάτου 2χλμ, ο οποίος τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και στόχο έχει να στηρίξει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

  • Η έναρξη της διοργάνωσης έχει οριστεί στις 08.30 για τον Αγώνα Δρόμου των 10 χλμ. με κόστος συμμετοχής 10€.
  • Η εκκίνηση για τον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. ορίστηκε στις 10.30 με κόστος συμμετοχής στα 8€.
  • Ο Περίπατος των 2 χλμ. θα ξεκινήσει στις 11.30 με κόστος συμμετοχής 6€.

Όλοι οι συμμετέχοντες με την εγγραφή τους θα παραλάβουν το αντίστοιχο υλικό εγγραφής του Αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.greecerace.gr.

Το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στον Αγώνα «Race for the Cure» και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να ενισχύσετε την ομάδα μας.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με νεότερη επιστολή την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 για το σημείο συνάντησης της ομάδας την ημέρα του αγώνα και μερικές μέρες πριν θα παραλάβουν από το Σχολείο το αντίστοιχο υλικό για τους Περιπατητές και τους Δρομείς που διατίθεται από τους Διοργανωτές.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε κάνοντας click εδώ.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (Βιβλιοθήκη Γυμνασίου – Λυκείου) στον κύριο Νικόλα Τσιλιβαράκο είτε ηλεκτρονικά με αποστολή της Φόρμας Συμμετοχής στο e-mail : marketing@anagennisi.edu.gr

Η καταβολή των χρημάτων για τη συμμετοχή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (Βιβλιοθήκη Γυμνασίου – Λυκείου) στον κύριο Νικόλα Τσιλιβαράκο.

Παρακαλούμε για τη δήλωση της συμμετοχής σας μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Return to top of page