Skip links

«Συμμετρέχουμε» και Χαράζουμε Δρόμο ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

Με το σύνθημα «Χαράζουμε Δρόμο ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού» η Εκπαιδευτική Αναγέννηση ενισχύει τον φιλανθρωπικό αγώνα «Race for the Cure – Άλμα Ζωής», που θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, με αφετηρία το Ζάππειο Μέγαρο.

Το Race for the Cure είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο και διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Πρόκειται για συμβολικό Αγώνα Δρόμου 5 χλμ και Περιπάτου 2 χλμ, ο οποίος τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και στόχο έχει να στηρίξει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η έναρξη της διοργάνωσης έχει οριστεί για της 09:00, οπότε και θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση των ομάδων που θα συμμετέχουν. Η εκκίνηση για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ ορίστηκε στις 10:00 με κόστος συμμετοχής στα 8€, ενώ ο Περίπατος των 2 χλμ θα ξεκινήσει στις 11:30 με κόστος συμμετοχής 6€. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν με την εγγραφή τους το ειδικό μπλουζάκι και το καπέλο του Αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.greecerace.gr.

Το Σχολείο μας θα σχηματίσει ομάδα στον αγώνα «Race for the Cure » και σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους, να ενισχύσετε τη συμμετοχή μας. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 για το σημείο συνάντησης της ομάδας την ημέρα του Αγώνα. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να την επιστρέψετε μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό, μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, στον κύριο Βασίλη Ιγγλεζάκη.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους :

  • Ηλεκτρονικά με αποστολή της Φόρμας Συμμετοχής στο e-mail : marketing@anagennisi.edu.gr
  • Τηλεφωνικά στον κύριο Ν. Τσιλιβαράκο
  • Εγγράφως στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (Βιβλιοθήκη Γυμνασίου – Λυκείου)

Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής από εδώ…


 

Return to top of page