Skip links

Συμμετοχή του Ομίλου Παραδοσιακών Χορών Δημοτικού στο 23ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Δημοτικών Α.Σ.Ι.Σ.

Το πιο θερμό μας χειροκρότημα δώσαμε στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στον Όμιλο Παραδοσιακών Χορών του Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο 23ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δημοτικών Α.Σ.Ι.Σ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 με θέμα «Σύρτης που σέρνει το χορό».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης παρουσίασαν χορούς της Θράκης και συγκεκριμένα, όπως συρτό συγκαθιστό, ξέσυρτο, ζωναράδικο και χασαπιά και εντυπωσίασαν με τη χορευτική τους δεινότητα.

Το Σχολείο μας εκπροσώπησαν επάξια οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες: Ανδρέας Παϊκόπουλος, Μαρία – Μαρκέλλα Δρόσου, Μαρία Τσάτσου, Διώνη Σκαρίμπα, Μαρία Γαζή, Ελένη Μαλισόβα, Παρασκευή Μαρτσούκου, Ελένη Παρίση, Βασιλική – Μαρία Πλαβούκου, Θεοδώρα Λώτου, Μαρία Πατσιώτη, Μελίνα Γελαδάκη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαίρετη παρουσία τους και συμμετοχή του στη διοργάνωση καθώς και στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Χοροδιδάσκαλο κύριο Δημήτρη Αρβανίτη που ανέλαβε την άρτια προετοιμασία τους.


Return to top of page