Skip links

Συμμετοχή μαθητών του Σχολείου μας στο Anatolia College’s 18th Model United Nations Conference

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Σχολείου μας στο Anatolia College’s 18th Model United Nations Conference που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2023, από το Anatolia College της Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης συμμετείχαν σε Επιτροπές της Γενικής Συνέλευσης και των Ειδικών Επιτροπών ως εκπρόσωποι του Βελγίου, της Ελβετίας, της Κολομβίας και του Βιετνάμ. Σε συνεργασία με μαθητές από σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού συζήτησαν θέματα της ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών.

Το Σχολείο μας εκπροσώπησαν οι μαθητές της γ΄ Γυμνασίου Τζωρτζίνα Αναγνωστοπούλου, Μαρία Αρτοπούλου, Θεοδώρα Γεωργαντζή, Κρίστι Ευσταθίου, Αλεξάνδρα Κικίλια, Δανάη Κουνέλη, Ελίνα Μαγκλάρα, Αργύρης Παπαϊωάννου, Μαρίτα Σταυράκη, Όλγα Σταυρουλάκη, Αλεξάνδρα Ταραντίλη, Δανάη Φραγκιά, Ελληάννα Χατζηγεωργίου και ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Σπύρος Οικονομόπουλος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση καθώς και στις φοιτήτριες Νομικής που ανέλαβαν την προετοιμασία τους, Φαίη Αναγνωστοπούλου και Αγγελική Κωνσταντάρα.

Τους μαθητές συνόδευσαν η καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Χαρά Νικηφορίδου και ο καθηγητής Θρησκευτικών κύριος Γιώργος Σωρανίδης.


Return to top of page