Skip links

Συμμετοχή μαθητών του Σχολείου μας στο St. Caherine’s Debate Tournament

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο St. Catherine’s Debate Tournament που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 18 Οκτωβρίου 2020. Οι τρεις Μαθητικές Ομάδες που εκπροσώπησαν το Σχολείο μας είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν την ικανότητά τους στη ρητορική τέχνη, στην επιχειρηματολογία και να αναμετρηθούν με ομάδες από άλλα σχολεία. Επιπλέον, τους δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την αγγλική γλώσσα καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες στην τέχνη του πειστικού λόγου.

Η Ομάδα των μαθητών Σ. Δ. και Κατερίνας Καραμπέτσου κατέλαβε την 27η θέση, η Ομάδα των μαθητριών Δανάης Ρουμελιώτη και Μαντιάννας Παυλίδη κατέλαβε την 32η θέση και η Ομάδα των μαθητών Κωνσταντή Αναγνώστου και Νικόλαου Βυτόγιαννη κατέλαβε την 37η θέση.

Στην κατάταξη των Speakers εξαιρετική ήταν η 25η θέση που κατέλαβε ο Σ. Δ. συγκεντρώνοντας 343 speaker points, μεταξύ 80 συμμετεχόντων.

Αξιοσημείωτη είναι και η κατάταξη της Κατερίνας Καραμπέτσου που κατέλαβε την 31η θέση με συνολικά 341 speaker points και ανάμεσα σε 80 συμμετέχοντες.

Εξαίρετες ήταν οι επιδόσεις και των υπόλοιπων ομάδων με τον Νίκο Βυτόγιαννη να λαμβάνει 326 speaker points, τη Μαντιάννα Παυλίδη να λαμβάνει 325 speaker points, τη Δανάη Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντή Αναγνώστου να συγκεντρώνουν 324 speaker points.

Οι καθηγήτριες Αγγλικών του Σχολείου μας κυρίες Ευαγγελία Βαρελά, Ιωάννα Τσούρμα , Ελένη Καραγιάννη και Εβίτα Λέκκα υποστήριξαν τους μαθητές και συμμετείχαν ως Κριτές στον Διαγωνισμό.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και τη συνολική απόδοσή τους καθώς και στις καθηγήτριες που ανέλαβαν την προετοιμασία τους.


Return to top of page