Skip links

Συμμετοχή μαθητών μας στο St. Catherine’s Debate Tournament

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου και του Λυκείου του Σχολείου μας στο St. Catherine’s Debate Tournament που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατά τη διάρκεια των τεσσάρων προκριματικών γύρων διαγωνίστηκαν στα εξής θέματα:

Round 1: This House Regrets (THR) the rise of cancel culture.

Round 2: This House Would (THW) take immediate steps colonise Mars.

Round 3: This House Supports (THS) English being taught as the universal primary language of communication.

Round 4: This House Believes That (THBT) the US should provide political asylum to Chinese whistleblowers exposing corruption within the regime.

Η ομάδα των μαθητών Χαρίλαου-Ιωάννη Ιωάννου και Παναγιώτη Διαμαντή κατέλαβαν την 26η θέση και η ομάδα των μαθητριών Βαρβάρας Τσεκούρα και Έλενας Μαραντίδη κατέλαβαν την 34η θέση.

Στην κατάταξη των Speaker, εξαιρετική ήταν η θέση του μαθητή Χαρίλαου-Ιωάννη Ιωάννου με συνολικά 279 speaker points μεταξύ 118 συμμετεχόντων.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό είναι οι: Χάρης – Ιωάννης Ιωάννου, Ελεάννα – Ραφαηλία Γώγου, Έλενα Μαραντίδη, Βαρβάρα Τσεκούρα, Γεωργία Ιωαννίδη, Ιωάννης Ιωάννου και Θεοδώρα Πολιτάκου.

Αξιοσημείωτη ήταν και η επίδοση του Παναγιώτη Διαμαντή, με 274 speaker points αλλά και των Ελεάννας-Ραφαηλίας Γώγου, Βαρβάρας Τσεκούρα και Έλενας Μαραντίδη με 273 speaker points για την κάθε μαθήτρια.

Οι εκπαιδευτικοί Χριστίνα Καραβά, Ανδρομάχη Φουντουκά, Ελένη Καραγιάννη, και Μαρία Δεληβάνη συνόδευσαν τους μαθητές και συμμετείχαν ως κριτές στον Διαγωνισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για τη συμμετοχή τους.

Return to top of page