Skip links

Συμμετοχή μαθητών μας στους «Αγώνες Λόγου»

Μαθητές από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης συμμετείχαν στους Ε’ Αγώνες Λόγου που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς στον εν λόγω Διαγωνισμό συμμετέχουν μαθητές από σχολεία ολόκληρης της Ελλάδας.

Η παρουσία των μαθητών του Σχολείου μας αποτέλεσε την ηθική επιβεβαίωση της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλουν από την αρχή της σχολικής χρονιάς στον Όμιλο Ρητορικής παρουσιάζοντας τα κείμενα και τους λόγους τους.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης δοκίμασαν τις δυνάμεις τους ενώπιον του κοινού, επιχειρηματολόγησαν πάνω σε θέματα της επικαιρότητας, δημιούργησαν προτρεπτικούς λόγους, επικοινώνησαν με μαθητές σχολείων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή όλων των μαθητών μας που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό ενώ σημαντική ήταν και η διάκριση του μαθητή μας Παναγιώτη Νικολόπουλου, ο οποίος προκρίθηκε στην Τελική Φάση των Αυθόρμητων Λόγων Λυκείου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές για την εξαιρετική παρουσία τους καθώς και στις καθηγήτριες Φιλολόγους που ανέλαβαν την προετοιμασία τους κυρίες Δέσποινα Διαθεσοπούλου, Νικολέτα Κοκοσιούλη, Φένια Θεοχάρη και Τέτη Παπαδάτου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, επίσης, την καθηγήτρια Φιλόλογο κυρία Έλλη Τσενέ που συνέδραμε εθελοντικά στις προπονήσεις των μαθητών.


Return to top of page