Skip links

Στις 10 Καλύτερες Ομάδες του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2018»

Σπουδαία είναι η επιτυχία των μαθητών Λυκείου του Σχολείου μας, που η συμμετοχή τους, η εφευρετικότητά τους και η δημιουργικότητά τους ξεχώρισαν στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση».

Η Μαθητική Ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης επιλέχθηκε ανάμεσα στις 10 Καλύτερες Ομάδες, που θα συμμετέχουν στον Τελικό του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση», ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 στην Αίθουσα Ιφιγένεια, «ΘΕΑΤΡΟΝ», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Οι μαθητές μας παρουσίασαν την καινοτόμα ιδέα τους με την ονομασία «A.FREedge», ένα ενεργειακά αυτόνομο ψυγείο με ηλιακό πάνελ.

Η αξιολόγηση των business plans και η επιλογή των 10 Finalist πραγματοποιήθηκε βάσει των κριτηρίων που έχει θέσει ο οργανισμός Junior Achievement, που είναι τα εξής :

  • Πληρότητα επιχειρησιακών πλάνων
  • Ανάλυση αποτελεσμάτων και οικονομικών στοιχείων
  • Στοιχεία αξιόλογης εκμάθησης από επιχειρηματικές δραστηριότητες
  • Μελλοντικές προοπτικές της εικονικής επιχείρησης

Οι μαθητές και οι μαθήτριες  που συμμετέχουν στην Ομάδα που εκπροσωπεί το Σχολείο μας είναι οι : Δήμητρα Αδαμούδη, Γιάννης Αγγέλικας, Θεοφάνης – Αίας Γαρείος, Σπύρος Δαβέρος, Μαρία Κυρμπιζάκη, Γιώργος Μαλτζής, Αχιλλέας Μετρίδης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Σταυρούλα Σεφεριάδη, Ανδρέας Χάντζος.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες για τη σπουδαία διάκρισή τους καθώς και στον καθηγητή του Σχολείου μας, κύριο Ιωάννη Θεοχάρη για την άρτια προετοιμασία τους!


Return to top of page