Skip links

Σπουδαίες επιτυχίες μαθητριών του Σχολείου μας σε πτυχία της Γαλλικής γλώσσας

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών στις 23 Φεβρουαρίου 2020 βραβεύθηκαν δυο μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης για τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν στις περσινές εξετάσεις για την απόκτηση των πτυχίων της Γαλλικής γλώσσας.

Πιο συγκεκριμένα η μαθήτρια της α’ Γυμνασίου Ελισάβετ Χίου συγκέντρωσε ποσοστό 100/100 για το πτυχίο Delf A1, και η μαθήτρια της γ’ Γυμνασίου Μαριλένα Νικολάου διακρίθηκε με τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία σε πανελλαδικό επίπεδο, 91,5/100 για το πτυχίο Sorbonne B1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο μαθήτριες εξίσου έχουν καταβάλει συστηματική και συνεχή προσπάθεια στο μάθημα των Γαλλικών και τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν τη δικαίωση και την επιβράβευση όλων αυτών των ετών.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Σχολείου μας για την επιτυχία τους καθώς και στις καθηγήτριες της Γαλλικής γλώσσας για την άρτια προετοιμασία τους και τη συνολική τους υποστήριξη.

Η βραδιά στο Γαλλικό Ινστιτούτο μας ταξίδεψε με υπέροχες γαλλικές μελωδίες στο πιάνο και πασίγνωστα γαλλικά τραγούδια. Ο γαλλικός πολιτισμός μας μάγεψε για μια ακόμα φορά!!!


Return to top of page