Skip links

Σπουδαία επιτυχία μαθητών μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μαθητών μας στην Α’ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας 2019, αποτελώντας το μοναδικό σχολείο πανελλαδικά που διακρίθηκαν 4 μαθητές του.

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου Κωνσταντίνος Μανώλας και Χριστίνα Σχίζα συγκέντρωσαν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην Β’ Φάση του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2019.

Αντίστοιχα οι μαθητές της Β’ Λυκείου Ανθή Κασσαβέτη και Νικόλαος Ζουρδούμης με την υψηλή επίδοσή τους διακρίθηκαν στην πρώτη δεκάδα των επιτυχόντων ανάμεσα σε 1300 συμμετέχοντες, και εξασφάλισαν από τη φετινή χρονιά τη συμμετοχή τους στην  Β’ Φάση του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί το 2020!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι αναλυτικές βαθμολογίες των υπόλοιπων μαθητών μας, καθώς και των μαθητών της Α’ Λυκείου.

Να σημειωθεί ότι το Σχολείο μας είχε τη μεγαλύτερη ομάδα συμμετεχόντων μαθητών στον Διαγωνισμό από όλα τα σχολεία της Ανατολικής Αττικής.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για τη διάκρισή τους, καθώς και στον καθηγητή Βιολογίας Δρ. Αντώνη Κριμιτζά που συνετέλεσε στην άρτια προετοιμασία τους.

Return to top of page