Skip links

Σπουδαία διάκριση για μαθητή του Σχολείου μας : Έλληνας Πρωταθλητής και Χρυσό Eισιτήριο για το Παγκόσμιο!

Στο Le Mans της Γαλλίας θα βρεθεί ο μαθητής του Σχολείου μας, Αλέξανδρος D’ Arcy για να συναγωνιστεί με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου στον Τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της ΙΑΜΕ, από τις 8 έως τις 15 Οκτωβρίου 2018.

Ο Αλέξανδρος εξασφάλισες το χρυσό εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έπειτα από την πρόσφατη επιτυχία του στο τρίτο σκέλος του Ελληνικού Πρωταθλήματος Κάρτινγκ ΙΑΜΕ SERIES GREECE που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Τόσο στην Καλαμάτα όπως και στην Πάτρα ο μαθητής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατάφερε να νικήσει συγκεντρώνοντας την απόλυτη βαθμολογία των 50 πόντων και στα τρία σκέλη του αγώνα.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Αλέξανδρου είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής προπόνησής του και της συλλογικής προσπάθειας των μηχανικών και της ομάδας του.

Ο Αλέξανδρος κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή της κατηγορίας Senior του IAME SERIES GREECE εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον Παγκόσμιο Τελικό στη Γαλλία, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 144 κορυφαίους οδηγούς παγκοσμίως.

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας για τη σπουδαία διάκρισή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!


Return to top of page