Skip links

Σεμινάρια μέσω της πλατφόρμας «100mentors.com»

Παρακολούθηση σεμιναρίων από μαθητές Λυκείου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “100mentors.com”

Δυο ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και επίκαιρα σεμινάρια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “100mentors.com” είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενημερώθηκαν για Τεχνικές Διαχείρισης του Άγχους. Η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος και Coaching κυρία Ξένια Γιαννάκη συμβούλευσε τους μαθητές μας για το πώς μπορούν να αποβάλλουν το άγχος σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται από έντονο στρες.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου συμμετείχαν σε συνεδρία με θεματική τις επιπτώσεις του καπνίσματος και της κατανάλωσης αλκοόλ τόσο στην ηλικιακή ομάδα των εφήβων όσο και ευρύτερα για τις βλαβερές συνέπειες που προκαλούν τέτοιου είδους εξαρτήσεις στην υγεία του οργανισμού. Την εισήγηση πραγματοποίησε ο κύριος Συμεών Σιδηρόπουλος, Πολιτικός Επιστήμονας BA, MSc, PhD.

Κατά τη διάρκεια και των δυο παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο, οι μαθητές έθεσαν ερωτήσεις και, μέσω των απαντήσεων που δόθηκαν από τους έμπειρους εισηγητές, συζήτησαν, ενημερώθηκαν, προβληματίστηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν.


Return to top of page