Skip links

Πρόκριση 6 Μαθητικών Ομάδων του Σχολείου μας στα Ημιτελικά του Διαγωνισμού «Young Business Talents»

«Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις.»

Με γνώμονα το συγκεκριμένο απόφθεγμα του Αυστριακού γκουρού του Management Peter Drucker, έξι Μαθητικές Ομάδες από το Σχολείο μας σημείωσαν υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην πρώτη φάση και προκρίθηκαν στην Ημιτελική φάση του Επιχειρηματικού Διαγωνισμού «Young Business Talents», ο οποίος διοργανώνεται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, μέσα από μαθήματα που παρακολούθησαν με αντικείμενο την ανάληψη αποφάσεων, τη διαχείριση ρίσκου, την έρευνα και την εφαρμογή επιχειρηματικών μοντέλων, έχουν κατακτήσει την κορυφή της κατάταξης στην Αττική, με όλες τις ομάδες να έχουν σημειώσει αξιέπαινη πρόοδο σε κάθε στάδιο του Διαγωνισμού.

Οι έξι Μαθητικές Ομάδες από το Σχολείο μας, που έχουν κατακτήσει τη συμμετοχή τους στα Ημιτελικά του Διαγωνισμού, ανάμεσα σε 150 συνολικά συμμετέχοντες, θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής. Οι δυο καλύτερες ομάδες σε βαθμολογία, θα λάβουν μέρος στον Τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για τη συμμετοχή τους και τις υψηλές επιδόσεις τους, καθώς και στην καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή που υποστήριξε με επιτυχία την προετοιμασία τους.

Return to top of page