Skip links

Παρουσίαση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Unifrog

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου οι μαθητές της Α και Β Λυκείου του προγράμματος GCE είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω Skype την παρουσίαση του κύριου Nicolas Weir, εκπροσώπου της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Unifrog.

Μέσω του Unifrog –ένα από τα δύο εκπαιδευτικά portal με τα οποία συνεργάζεται από φέτος το Σχολείο μας– οι μαθητές θα ενημερώνονται σφαιρικά για όλα τα αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά.

Εκτός από τα ακαδημαϊκά προγράμματα, οι πλατφόρμες παρέχουν επικαιροποιημένες πληροφορίες για το χώρο της εργασίας σε διεθνές επίπεδο και τη διασύνδεσή του με τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών, αλλά και σημαντικά εργαλεία για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού των μαθητών μας –για παράδειγμα, τα «Ελεύθερα Διαδικτυακά Μαθήματα», γνωστά ως MOOC, τα οποία προσφέρονται από τα κορυφαία παγκοσμίως πανεπιστήμια.

Στόχος είναι οι δύο πλατφόρμες να λειτουργήσουν σαν ένας κόμβος και ένα επιπλέον σημείο αναφοράς όπου μαθητές, καθηγητές και γονείς θα αλληλεπιδρούν εποικοδομητικά με σκοπό να μεγιστοποιήσουν τις ικανότητες των μαθητών του GCE.


Return to top of page