Skip links

Πάνω από το 80% η βαθμολογία των Μαθητικών Ομάδων του Σχολείου στον 7ο Ελληνικό Διαγωνισμό ‘’Money Quiz’’

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, οι μαθητές του Ομίλου Οικονομίας και Χρηματοοικονομικών του Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης διαγωνίστηκαν ζωντανά με άλλες 445 Ομάδες στον 7ο Ελληνικό Διαγωνισμό ‘’Money Quiz’’ που διοργανώνει η Ελληνική Ένωσης Τραπεζών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων για το χρήμα με στόχο να βελτιωθεί ο χρηματοπιστωτικός εγγραματισμός μαθητών ηλικίας 13 – 15 ετών.

Το Σχολείο μας εκπροσώπησαν 5 Ομάδες μαθητών, συνολικά 10 παιδιά, που κλήθηκαν να απαντήσουν 20 ερωτήσεις, όχι μόνο σωστά αλλά και γρήγορα. Οι Μαθητικές Ομάδες μας απάντησαν 17 στις 20 και 18 στις 20 ερωτήσεις επιτυγχάνοντας να ξεπεράσουν σε βαθμολογία το 80% των συνολικών ομάδων.

Ο Διαγωνισμός απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, συνεργασία και ταχύτητα και οι μαθητές κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία.

Οι μαθητές από τη γ΄ Γυμνασίου που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό είναι οι Νικόλαος – Στεφάν Μονταβίλ, Δημήτρης Ντούσης, Αθανάσιος Νικολακάκης, Ηλίας Καραγεώργος, Χ.Π., Β.Ρ., Δημήτρης Τσικαλάκης, Δ.Π., Νικόλας Νίνος, Μιχαήλ Νικολόπουλος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθεια και την ετοιμότητα που επέδειξαν.

Return to top of page