Skip links

Ο Απόφοιτος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Ορέστης Ζηκούλης έγινε δεκτός στο Τμήμα Engineering του Cambridge University

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον Απόφοιτο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Ορέστη Ζηκούλη που έγινε δεκτός στο Τμήμα Engineering του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη QS World University Rankings, το Πανεπιστήμιο του Cambridge είναι το δεύτερο καλύτερο πανεπιστήμιο στον κόσμο και το τρίτο καλύτερο παγκοσμίως στον τομέα του Engineering. Και στις τρεις σημαντικότερες διεθνείς κατατάξεις (QS World University Rankings, Times Higher Education, Shanghai Ranking), το Cambridge συγκαταλέγεται συστηματικά μέσα στα πέντε καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. 

Ο Ορέστης αποφοίτησε πέρυσι από το Σχολείο μας και υπέβαλλε τις αιτήσεις του σε Βρετανικά και Αμερικανικά πανεπιστήμια μέσω του προγράμματος GCE, αφότου ολοκλήρωσε τις σχολικές σπουδές του.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του Απόφοιτού μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCEA Levels που παρακολούθησε στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, όσο και από τη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας καθώς και από τις συμμετοχές και τις διακρίσεις του σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς και Ολυμπιάδες Ρομποτικής, σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς και Ολυμπιάδες Αστρονομίας και Διαστημικής, σε Διαγωνισμούς Μαθηματικών, Οικονομικών, Πληροφορικής και Στατιστικής.


Return to top of page