Skip links

Ομιλίες στους μαθητές του Νηπιαγωγείου μας για το ανθρώπινο σώμα και τη στοματική υγιεινή

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας με αφορμή τις πρόσφατες θεματικές ενότητες που προσέγγισαν, αναφέρθηκαν στο ανθρώπινο σώμα και στη στοματική υγιεινή. Στο πλαίσιο αυτό, οι Νηπιαγωγοί απέστειλαν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους γονείς προκειμένου να έρθουν στο Σχολείο και να υλοποιηθεί η δράση από κοινού με τους μικρούς μας μαθητές.

Συγκεκριμένα στο Θέατρο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης υποδεχτήκαμε γιατρούς, οι οποίοι με βιωματικό τρόπο μετέδωσαν χρήσιμες γνώσεις στους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου μας.

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 ο κύριος Φίλιππος Δομάγερ Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, πραγματοποίησε παρουσίαση για το μικρόβια και μίλησε για τους τρόπους προστασίας από αυτά.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 ο κύριος Αντώνης Λιάσκος Γυναικολόγος, εξήγησε τι κάνει το έμβρυο όταν είναι στην κοιλιά της μαμάς του και πώς χτυπάει η καρδιά του.

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 η κυρία Παναγιώτα Γιάννου Νεφρολόγος, αναφέρθηκε στη λειτουργία των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 η κυρία Ελένη Βολτίδη Οδοντίατρος, ευαισθητοποίησε τα παιδιά πάνω στο θέμα της στοματικής υγιεινής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και εξαίρετους ιατρούς που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και έκαναν τη διαδικασία περισσότερο ευχάριστη και διαδραστική! Οι μαθητές μας απόλαυσαν όλες τις ομιλίες και απέκτησαν νέες γνώσεις!


Return to top of page