Skip links

Οι Μαθητικές Ομάδες του Δημοτικού και του Λυκείου στην 1η Φάση των Τελικών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools

Δυναμικό παρών έδωσαν οι Μαθητικές Ομάδες από το Δημοτικό και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στην 1η Φάση των Τελικών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools για Δημοτικά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Από τη βαθμίδα του Δημοτικού το Σχολείο μας συμμετείχε με Ομάδα Επίδειξης στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές Γιάννης Παγίδας, Νικόλας Ζαφειρόπουλος, Αχιλλέας Γκερεδάκης, Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, Στάθης Κωστάκης, Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος.

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετείχαν ως Εθελόντριες οι μαθήτριες από την Ομάδα του Λυκείου ‘’Athena Racing Team’’ Γεωργία Σαμαρά, Ελεάννα Χαλαράκη, Ηλέκτρα Λάττα, Δάφνη Βαλιάδου και Αικατερίνη Χαλμπέ, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools στη Σιγκαπούρη. Οι μαθήτριες του Σχολείου μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «F1 Live TV» που θα προβληθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο του Grand Prix.

Τους μαθητές συνόδευσαν στη διοργάνωση οι Προπονητές F1 in Schools της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κύριος Δημήτρης Μωραΐτης και κύριος Γιάννης Τούντας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους!


Return to top of page