Skip links

Οι μαθητές του Τμήματος GCE Art στη Διεθνή Έκθεση Εικαστικών Τεχνών «Art Athina»

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 οι μαθητές του Τμήματος Α2 GCE Art & Design στη Διεθνή Έκθεση Εικαστικών Τεχνών «Art Athina».

Οι μαθητές του Σχολείου μας Δανάη Μπαμπαλή και Πάνος Λάφης επισκέφθηκαν μαζί με τον καθηγητή τους κύριο Πυθαγόρα Χατζηανδρέου την Έκθεση «Art Athina» που τη φετινή χρονιά φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Αφού ξεναγήθηκαν και περιηγήθηκαν στους χώρους των εκθετών, στο περίπτερο της «Cheepart Gallery» του υποδέχτηκε η εκθέτρια καλλιτέχνιδα κυρία Ελεάνα Μπαλέση για μια αποκλειστική συνάντηση με αφορμή τη συμμετοχή της στην Έκθεση.

Οι μαθητές μας έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη συνάντηση και γνωριμία, έθεσαν τα ζητήματα που τους απασχόλησαν στο έργο της καλλιτέχνιδας και συζήτησαν για τις γενικότερες καλλιτεχνικές της προτιμήσεις και τακτικές.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης στην «Art Athina» οι μαθητές κλήθηκαν από τον καθηγητή τους να ξεχωρίσουν ελεύθερα ένα έκθεμα και να το αξιολογήσουν ώριμα και ολοκληρωμένα σαν αυτόνομοι δημιουργοί.


Return to top of page