Skip links

Οι μαθητές του Ομίλου MUN συναντούν διαδικτυακά τον Έλληνα Πρέσβη στη Ζιμπάμπουε

Στα πλαίσια του Ομίλου MUN του Γυμνασίου και του Λυκείου και με αφορμή τη συμμετοχή του Σχολείου μας στο Διεθνές Συνέδριο The Hague Model United Nations 2022 που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στον Όμιλο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Έλληνα Πρέσβη στη Ζιμπάμπουε κύριο Λουκά Καρατσόλη.

Οι μαθητές μας κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου THIMUN 2022 πρόκειται να εκπροσωπήσουν το μέλος – κράτος της Ζιμπάμπουε. Ως εκ τούτου η διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 με τον Έλληνα Πρέσβη κο. Λ. Καρατσόλη αποτέλεσε μια σπουδαία ευκαιρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ομίλου να συγκεντρώσουν σημαντικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν την προετοιμασία τους για το Συνέδριο και θα ενισχύσουν τη γνώση τους για τη λειτουργία των Ηνωμένων Εθνών.

Θερμές ευχαριστίες στον Έλληνα Πρέσβη που με θετική διάθεση κάλυψε το σύνολο των ερωτημάτων που είχαν οι μαθητές του Ομίλου και τους παρείχε αναλυτικές πληροφορίες για θέματα πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους.


Return to top of page