Skip links

Οι μαθητές της Β’ Λυκείου συμμετέχουν στη δράση «Μαθαίνοντας την επιστήμη μέσα από το θέατρο»

Στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δράση «Μαθαίνοντας την επιστήμη μέσα από το θέατρο» θα συμμετέχουν οι μαθητές της Β’ Λυκείου του Σχολείου μας, το Σάββατο 21 Απριλίου στις 18:00 μ.μ..

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, οι μαθητές προετοιμάζουν και παρουσιάζουν μια θεατρική παράσταση που αναφέρεται σε επιστημονικά θέματα και εμβαθύνουν στην επιστήμη με δημιουργικό τρόπο. Η παράσταση την οποία θα παρουσιάσουν οι μαθητές μας είναι «Οι άγγελοι του Μ: μια γυναικεία υπόθεση”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές μας υπογράφουν το σενάριο του θεατρικού έργου και έχουν αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την σκηνοθεσία, την ενδυματολογία, τη μουσική επιμέλεια και τη χορογραφία της παράστασης.

Η δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής, αποτελεί πρωτοβουλία της Science View και τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η προετοιμασία των μαθητών πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των καθηγητών του Σχολείου μας, κύριου Αντώνη Ασημομύτη και κυρίας Άννας Κουρδή.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές μας και συγχαρητήρια για την προετοιμασία που πραγματοποιήσαν.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη δράση της Science View επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, http://www.lstt.eu


Return to top of page